Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Portugheză și Regatul Maroc

  • English
  • Română
  • Portuguese, International
A A A

Main Menu [ro]

Reluarea programului de lucru cu publicul

Publicat:Mon, 04/05/2020 - 13:12

Stimați concetățeni,

Ambasada Republicii Moldova informează despre reluarea programul de lucru cu publicul și prestarea serviciilor consulare.

Reamintim că, programarea prealabilă la serviciile consulare este necesară doar pentru depunerea cererii pentru perfectarea pașaportului și buletinului de identitate, care se face on-line prin intermediului site-ului https://embaixada.setmore.com/. Celelalte servicii sunt prestate fără programare. Depunerea actelor are loc în intervalul orelor 08:30 – 12:00, iar ridicarea actelor confecționare, în intervalul orelor 15:00 – 17:00, în zilele de luni, marți, joi și vineri.

Notă! Cererile de solicitare a actelor de stare civilă din Republica Moldova, precum și cele de confecționare a pașaportului/buletinului de identitate, vor fi transmise în procedura de lucru, îndată cu reluarea zborurilor comerciale regulate din și spre Republica Moldova.

Precizări importate! Potrivit Decretului – Lege nr. 20/2020 din 01.05.2020, utilizarea măștilor de protecție este OBLIGATORIE în toate instituțiile publice din Portugalia. Astfel, persoanele interesate de a beneficia de servicii consulare vor purta OBLIGATORIU măști de protecție. De asemenea, accesul în incinta Secției Consulare se va permite a câte 1 persoană. Persoanele fără mască de protecție nu vor avea acces în sediul misiunii.

Contăm pe înțelegerea și responsabilitatea dumneavoastră!