Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Portugheză și Regatul Maroc

  • English
  • Română
  • Portuguese, International
A A A

Înregistrarea antreprenorilor originari din Moldova

Avem onoarea de a adresa acest mesaj comunității moldovenilor în Republica Portugheză. Aici, pe solul Portugaliei ați devenit o diasporă mare, puternică și respectată. Majoritatea din moldoveni s-au integrat cu succes în societatea portugheză, alții continuă cu succes acest proces.

Deseori ne gândim că am dori să fim mai uniți, mai apropiați unii de alții, să ne cunoaștem mai bine, în același timp să ne ajutăm și să ne susținem reciproc.

O parte considerabilă de moldoveni din această țară frumoasă dețin afaceri de succes, care livrează produse și servicii de calitate.

Așadar, propunerea noastră pentru toți moldovenii solidari din diasporă, dar și cei care călătoresc în această țară este următoarea:

Dacă ești în vizită în regiunea Faro, trebuie să vizitezi neapărat Restaurantul TRIO al dlui Constantin Popescu din Almancil

poziționat pe locul 1 în TripAdvisor din 134 de restaurante din Almancil. Așa ceva nu se ratează!

Restaurant Trio

Dacă ești în vizită în regiunea Lisabona, trebuie să vizitezi neapărat restaurantul Noroc Cafe, proprietatea dnei Mariana Bulat din Almada

Adresa: Rua Jorge Pereira 6A, 2810-235 Almada

Dacă intenționezi să călătorești, puteți apela la serviciile agențiilor de turism Ari Tour (email: quarteiraaritour@gmail.com), DAVIA TRAVEL și Great Galaxy Travel;

DAVIA TRAVEL

Great Galaxy Travel

Dacă ai nevoie de instalarea ierbii artificiale în curte, grădină, terenuri de sport adresați-vă la dl Grigore Tătărescu, compania căruia GREEN VECTOR va efectua lucrările într-un timp rapid și calitativ;

GREEN VECTOR

Dacă ești în căutarea unui cadou original, poți să te adresezi la doamna Mariana Gori de la Fluffy Emotions și/sau la doamna Diana Morneală, Ilincuțe care confecționează păpuși și alte cadouri hand made.

În această listă poate fi oricine dintre moldovenii noștri care știu să presteze servicii de calitate și care se pot face auziți și cunoscuți prin intermediul platformei noastre. Cu siguranță, există zeci de moldoveni, care gestionează restaurante, cofetării, agenții de turism, transport, afaceri în construcții și alte servicii – a venit timpul să ne cunoaștem și să ne susținem pentru a reuși împreună să trecem peste aceste timpuri complicate pentru întreaga omenire.

Ne propunem crearea unei platforme cu antreprenori originari din Moldova pentru a o distribui comunității moldovenești din Portugalia. Prima listă a companiilor organizată pe regiuni este plasată într-un compartiment Comunitatea de Antreprenori originari din Republica Moldova pe pagina Ambasadei.

În același timp, ne dorim ca persoanele care vor să susțină comunitatea de afaceri moldovenească în Portugalia să aibă posibilitatea de a primi informații actualizate.

Încurajăm toți doritorii fie ei antreprenori și/sau susținători să se înregistreze la link-urile de mai jos.

Ambasada folosește acest plăcut prilej pentru a cere opinia tuturor celor interesați. Orice propunere de a îmbunătăți acest demers va fi cu drag primită și studiată.

Sunteți la distanța de un

Ambasada folosește acest plăcut prilej pentru a cere opinia tuturor celor interesați. Orice propunere de a îmbunătăți acest demers va fi cu drag primită și studiată.

Sunteți la distanța de un CLICK

Antreprenori

Susținători și potențiali consumatori